Özdemi̇r Si̇gorta Acentesi̇

  Atatürk Cad No: 17/A Türkbeyli̇ Mah. Mengen / Bolu
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Sigorta Axa Sigorta

Özdemi̇r Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Özdemir Sigorta olarak, 2001 yılından bu yana  Bolu'nun Mengen ilçesinde, sektörün öncüsü Axa Sigorta’dan aldığımız güçle sizlere hizmet ediyoruz. 2015 yılında hizmet  gücümüzü Allıanz Sigorta ile ikiye katladık . Hepimizin kaybetmekten korktuğumuz maddi ve manevi değerleri var. Sağlığımız, ailemiz, evimiz, arabamız, yaşam standardımız gibi. Çoğu zaman bu değerleri hastalık, kaza, yangın, deprem gibi nedenlerle kaybetme endişesi yaşıyoruz. Peki, geleceğimizi planlarken bizim için önemli olan bu değerleri ne kadar ve nasıl güvence altına alıyoruz?                                                                                                                                                                              Bu soru hiçbirimiz için yeni değil, uzun zamandan bu yana insanlar maddi ve manevi değerlerini korumanın gayreti içinde oldular. “Sahip olunan değerleri kaybetme riskini kabul edilebilir bir bedel karşılığında başkalarıyla paylaşma”, diğer bir deyişle sigorta!                                                                                                                         

Unutmayın Sigorta, Risk oluştuğunda satın alınamayacak tek üründür.                                                                                                                                               

Özdemir Sigorta  olarak sürdürdüğümüz hizmet yolculuğumuzu, 2001 yılından günümüze yürüten bizler, sizleri her zaman “keşke”ler yerine “iyiki” lerle karşılaştırmayı hedefledik, hedefliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi yarın da acentesi olduğumuz şirketlerimiz ile sizlere hizmete devam edeceğiz.

Özdemir Sigorta  olarak 2001 yılından bugüne  kazandığımız tecrübemizle her zaman sizlerin yanında olmayı amaçlıyoruz. Yeni ürün ve hizmetlerimizle daima sizlerin yanında, geleceğinizin güvencesi olarak koruma görevimizi sürdüreceğiz.

Ve bugün kendiniz için iyi bir şey yapın, Özdemir Sigorta güvencesinde hayata gülümseyerek bakın!

Mutlu yarınlarda bir arada olmak dileğiyle

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü