Si̇vas Hayat Si̇gorta Acentesi̇

  Tecer İş Merkezi̇ Kat 1 No 24 Merkez Si̇vas Paşabey Mah. Si̇vas / Si̇vas
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Aviva Sigorta Axa Emeklilik Axa Sigorta Eureko Sigorta Mapfre Sigorta Sompo Sigorta Unico Sigorta

Si̇vas Hayat Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

" Değer Verdikleriniz Bizim İçin Önemlidir."
 
Bizleri sizlere yaklaştıran, Misyonumuz, Kalite anlayışımız ve Her alanda En iyi olmamızdır...
 
Mükemmel Müşteri Memnuniyeti
 
SİVAS HAYAT SİGORTA, müşterilerine sunduğu en önemli hizmet sürekli müşteri memnuniyetini sigorta altına almasıdır. Sadece hasar anında değil, tam zamanlı iş birliğine dayanan çalışma prensibiyle SİVAS HAYAT SİGORTA, uyumlu, açık ve dost firma olarak konumlanır.
 
Sivas Hayat Sigorta Alternatif Ürünler Sunar....
 
SİVAS HAYAT SİGORTA, Türkiye'nin önde gelen sigorta şirketleri ile çalışmanın sağladığı avantaj ile müşterilerine alternatifli ürünleri, alternatifli fiyatlarla sunar. "Kurumsal Firmalara"  yönelik organizasyonu, müşteri isteklerine daha kolay cevap verebilme esnekliğine sahiptir.
 
Önce kurumlar, sonra bireyler Sivas Hayat Sigorta ile güvence altında
 
SİVAS HAYAT SİGORTA, sektöründe tercih edilen, örnek bir kurum olma vizyonu ve rekabet gücünü arttırma hedefiyle; işinde uzman, profesyonel ve güvenilir sigorta şirketlerinin acenteliklerini bünyesine dahil etmiş ve sektördeki yerini perçinlemiştir. Sigorta sektöründeki yerel ve uluslararası gelişmeleri yakından takip eden, değişikliklere hızla uyum sağlayan SİVAS HAYAT SİGORTA,, "Kurumsal Sigortacılık" alanında adından söz ettirdikten sonra; müşterilerinin gelişen ihtiyaçlarını karşılamak ve güvenilir hizmet yelpazesini daha da genişletmek amacıyla Bireysel Sigortacılık alanında da hizmet vermeye başlamıştır.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü