Bs Bi̇len Si̇gorta Acentesi̇

  Kışla Mah.sarıgül Sok.no: 10/A Kışla Mah. Nusaybi̇n / Mardi̇n
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Axa Sigorta

Bs Bi̇len Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

1997 yılında kurulan BİLEN SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ, Türkiye genelinde faaliyet gösteren, konusunda uzman personeli ile kaza, yangın, nakliyat, mühendislik, tarım, dask gibi tüm sigortacılık branşlarında Türkiye`nin önde gelen sigorta şirketlerinin yetkili acenteliğini yapmaktadır. 
 
Bilen Sigorta`nın ana ilkesi, yenilikçi, rekabetçi, azami müşteri memnuniyetini ön planda tutan profesyonel kadrosuyla sigorta sektöründeki başarılarını sürdürmeyi hedefler, bizim işimiz güven olayıdır. Bunu gerçekleştirmek için müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak, verdiğimiz sözü tutarak müşterilerimizin güvenini kazanmak, takım çalışması yapmak, şirket hedeflerini yakalamak, her zaman dürüst çalışmak, sigorta ihtiyaçlarını gerçekçi fiyatlarla tüketiciye sunmaktır. 
 
Müşterilerimiz,deneyim ve uzmanlığı ile şirketimizi tercih ederek, güvence ihtiyacının karşılanmasında şirketimizi seçmişlerdir. Yangın, nakliyat, kaza, mühendislik, hukuksal koruma, tarım ve hayvan, hayat gibi ana sigorta branşlarının yanı sıra konut ve işyeri yangın paket poliçeleri hırsızlık, ferdi kaza, para nakli, cam kınlması, sorumluluk, otel paket sigortası, kar kaybı, kasko, trafik, yeşil kart gibi sigorta Türleriyle yaşamın her alanında yaygın, Bilen Sigorta güvencesi yaşanmaktadır. 
 

 

Sektörün rekabet ortamı içinde sigortalıya en iyi ve en hızlı hizmeti vermeyi amaçlayan şirketimiz, ürünlerinin geliştirilmesi ve yenilerinin hizmete sunulması gibi standart çalışmaların dışında bilgi-işlemde de gereken hassasiyeti göstererek (on-line bağlantı) sigortacılıkta çağdaşlık çizgisini yakalamıştır. Personelini daha etkin kılmak için eğitim seminerleri ve aktiviteler gerçekleştirmektedir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü