İlker Kanpara Si̇gorta Acentesi̇

  Şefkat Sokak No: 3/B 28 Hazi̇ran Mah. İzmi̇t / Kocaeli̇
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Quick Sigorta

İlker Kanpara Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

İlker Kanpara Sigorta olarak, Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 2017 yılında sektöre tazelik ve yenilik getirmeyi amaçlayarak faaliyete başladık. Quick Sigorta ile işbirliği içerisinde sizlere hizmet ediyoruz.

Profesyonel sigortacılık hizmetini, uzman kadromuzla ihtiyaçlarınızı analiz ederek, en hızlı şekilde ve kaliteli hizmet politikamız doğrultusunda sizlere sunuyoruz.

Sektördeki tecrübemizin ışığında yakın zamanda kurulmuş bir acente olarak sizlere en güncel hizmeti ulaştırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bize güvenebilirsiniz.

 

Kurucumuz Hakkında

İlker Kanpara, 2007-2009 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Sigortacılık bölümünü bitirmiştir. Çok isteyerek okuduğu bu bölüm iş hayatına atıldığında kendisinin en büyük destekçisi olmuştur. Çeşitli sigorta acentelerinde  teknik personel olarak çalışmaya başlamıştır. Aynı zamanda eğitimine devam etme kararı alarak 2009-2013 yılları arasında Kocaeli üniversitesi jeofizik mühendisliğini de başarıyla bitirmiştir.

Mesleğini çok seven kurucumuz sonralarında her genç insanın aklında olan kendi işinin patronu olabilme hayaliyle bir yola çıkmış ve bu hayalini 2017 yılında acenteliğimizi kurarak gerçekleştirmiştir. 

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü