Odalı Si̇gorta Acentesi̇

  1572 Sk. No:33 Çınarlı Mah. Konak / İzmi̇r
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Sigorta

Odalı Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

2013 Yılında Yapı Kredi Sigorta ile başlayan deneyim yolculuğumuz, 2014 Yılında güçlerini birleştiren iki dev şirketin bir araya gelmesi ile sigorta sektörünün lideri Allianz Sigorta çatısı altında devam etti. Bu büyük birleşimin sağladığı değişim ve yenileşimi fırsata çevirerek, işin mutfağında başladığımız deneyimimize; bilgi, tecrübe ve uzmanlığımızı ekledik.

Allianz kurum kültürünü benimseyerek, elde edilen uzmanlık ve deneyimlerimizi 2020 yılında Allianz’ ın yeni nesil acente programı Girişimciler Akademisi’ ne katılarak taçlandırdık.

2021 yılında projenin ilk mezunlarından olma başarısını elde edip, Allianz çatısı altında yetkili acente olmanın gururunu yaşıyoruz.

ODALI SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ olarak siz değerli sigortalılarımızdan aldığımız güç ile yaşam boyu çözüm ortağınız olarak yolculuğumuza devam edeceğiz.

Binbir zorlukla aldığınız evinizi, kullanmaya kıyamadığınız arabanızı, olmazsa olmaz sağlığınızı, gözünün içine baktığınız sevdiklerinizi ve hatta emeklilik hayallerinizi bize emanet ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Odalı Sigorta sizinle…

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü