Si̇gorta 35 Si̇gorta Acentesi̇

  Şehi̇t İlhami̇ Yılmaz Caddesi̇ No:18/B Yelkı Mahallesı Güzelbahçe / İzmi̇r
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Agesa Aksigorta Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Ankara Sigorta Axa Sigorta Bereket Sigorta Doğa Sigorta Kooperatifi Dubai Star Sigorta Eureko Sigorta Generali Sigorta HDI Sigorta Koru Sigorta Neova Sigorta Orient Sigorta Quick Sigorta Ray Sigorta Seker Sigorta Sompo Sigorta Turk Nippon Sigorta Unico Sigorta

Si̇gorta 35 Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

25 yıllık profesyonel Sigortacılık tecrübe,bilgi ve birikimlerimi sigortalılarımla ve değerli acentelerimizle paylaşabilmek için Türkiye’nin en büyük acentelerinden Egeas Sigorta nın bilgi, birikim ve gücüyle birleştirerek İzmir Güzelbahçe(Yelki) de şubeleşme  kararı verdik.

Hedefimiz, Sigorta35 olarak Egeas Sigorta çatısı altında her türlü sigortacılık işlemlerinde hızlı ,güvenilir ve profesyonelce hizmet vermektir.Sadece direk sigortalılara değil Sigortacılık yapan ve yapmayı düşünen acentelerimize de danışmanlık hizmetleri vermeyi ilke edindik. Bu bağlamda Şube almak isteyen acentelerimizi  Egeas Sigorta Şubesi  olmaya davet ediyoruz. Bunun için yapmaları gereken tek şey Şube Formu bölümünden kayıt oluşturmak olacaktır.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü