Varyant Si̇gorta Acentesi̇

  Ataşehi̇r Mah. 8001/3 Sok. Cadde Anadolu Kaşarcı Plaza No : 17 D: 3, Çi̇ğli̇/İzmi̇r Atatürkorgani̇zesanayi̇(Aosb) Mah. Çi̇ğli̇ / İzmi̇r
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aegon Emeklilik ve Hayat Agesa Aig Sigorta Aksigorta Allianz Emeklilik Allianz Sigorta Anadolu Hayat Emeklilik Anadolu Sigorta Ankara Sigorta Atlas Mutuel Sigorta Axa Emeklilik Axa Sigorta Bereket Emeklilik Bereket Sigorta Corpus Sigorta Demir Hayat Doğa Sigorta Kooperatifi Dubai Star Sigorta Eureko Sigorta Fiba Emeklilik Güneş Sigorta Generali Sigorta Gulf Sigorta Halk Sigorta HDI Sigorta Koru Sigorta Mapfre Sigorta Neova Sigorta Orient Sigorta Quick Sigorta Ray Sigorta Seker Sigorta Sompo Sigorta Turk Nippon Sigorta Unico Sigorta Zurich Sigorta

Varyant Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

VARYANT SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ ,

Türkiye'nin en büyük sigorta acentesi olan VARYANT SİGORTA, birçok farklı sigorta şirketini barındırmaktadır.

Mikail ÖZCAN ve Selim ALTINTAŞ Tarafından kurulur.

Bu sayede ülkemizin güçlü sigorta şirketlerinin farklı özelliklerdeki ürünlerini siz sigortalılarımıza ülke çapında yaygın şubelerimizle sunmaktayız.

Sizler de sigortalı olarak ihtiyaçlarınıza en uygun sigorta poliçesini en geniş kapsamlı teminatlarla karşılaştırmalı olarak inceleyip satın alabilirsiniz.

Trafik,Kasko,Yangın,Sağlık,Konut,Dask ,Nakliyat,Sorumluluk,Hayat,Bireysel Emeklilik ve diğer tüm branşlarla sizlere memnun kalacağınız hizmetleri sunmak en büyük gururumuz.

VARYANT SİGORTA, olarak tüm iş ortaklarımıza ve sigortalılarımıza en güzel hizmeti verebilmek amacıyla yetkili sigorta şirketi ağımızı da her geçen gün genişletme hedefindeyiz.

Tecrübeli kurumsal yapımızla poliçe vadesi boyunca tüm sorunlarınıza hızlı ve profesyonel çözümler sunmak için kendimizi geliştiriyoruz.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü