Ayteki̇n Si̇gorta Acentesi̇

  Eski̇ Edi̇rne Asfaltı 6.Sok No:1 D:1 Sultançi̇ftli̇ği̇ Mah. Sultançi̇ftli̇ği̇ Mah. Sultangazi̇ / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Sigorta Doğa Sigorta Kooperatifi HDI Sigorta Mapfre Sigorta Orient Sigorta Sompo Sigorta

Ayteki̇n Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

KALİTE POLİTİKASI
 
SAFA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ uzman kadrosu ile müşterilerini bilgilendirmek,sigortacılık hakkında bilinçlendirmek,müşteri ihtiyaçlarını soğru ve tam belirlemek,müşteri taleplerini karşılayacak ürünü sunmak konusunda çözümleyici aynı zamanda yönlendirici bir rol üstlenerek,’’müşteri odaklı’’ bir yaklaşım benimser.
 
SAFA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ çalışanı şirketimizin faaliyet alanı içerisine giren her konuda etkinliğin,verimliliğin artması amacıyla,düzeltici ve önleyici faaliyetlerde bulunma,bununla beraber öneri geliştirme sorumluluğuna ve bilincine sahiptir.
 
*SÜREKLİ GELİŞME: SAFA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ çalışanlarının katılımı ile tüm süreçleri sürekli iyileştirmek,sunmakta olduğumuz hizmet kalitesini artırarak rekabet ortamı oluşturmaktır.
 
*EĞİTİM: SAFA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ çalışanlarının deneyim ve bilgilerini artırmak için gerekli ortam hazırlamaktadır.
 
*MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ: SAFA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ  çalışanlarının,Müşterilerinin ve iş ortaklarının memnuniyet önemini benimsemektedir.Amaç ve hedeflerimiz doğrultusunda,çalışanlarının,müşterilerinin ve iş ortaklarının memnuniyetini sağlamak temel ilkemizdir.
 
Misyonumuz
 
SAFA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ içinde bulunduğu sektörde ileri gelen sigorta.Şirketlerinin yetkili acenteliğinin yapmakta olan,çalışanlarının,müşterilerinin ve aracılığını yaptığı şirketlerin memnuniyetine önem veren,etik değerlerin bilincinde,gelişime açık bir şirkettir.
 
Vizyonumuz
 
SAFA SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ sigortaya ihtiyacı olan herkesin tercih edeceği bir sigorta acentesi yapmak.Aynı zamanda,içinde bulunduğu sektörde sigorta şirketleri,sigorta acenteleri ve müşteriler arasında referans gösterilen bir acente haline getirmek.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü