Turi̇ng Si̇gorta Acentesi̇

  Huzur Mah. Fazıl Kaftanoğlu Cad. No:2 Huzur Mah. Şi̇şli̇ / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Sigorta

Turi̇ng Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nun sahibi olduğu Turing Sigorta Acenteliği Ltd. Şirketi, 09.06.1995 'te o zamanki adıyla Halk Sigorta olan bugünkü Yapı Kredi Sigorta A.Ş. ile yapılan bir sözleşmeye bağlı olarak acentelik faaliyetine başlamıştır. Yapı Kredi Sigorta ile yapılan bu işbirliği uzun yıllar ve güçlü bir şekilde devam etmiştir. Son olarak 2014 yılı içinde dünya sigorta devi Allianz'ın Yapı Kredi'yi kendi bünyesine katmasının ardından Turing Sigorta Acenteliği Ltd. Şirketi 'de bir Allianz acentesi olarak yoluna devam etmektedir. 
 
Turing Sigorta Acenteliği Ltd. Şirketi, Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nun verdiği uluslararası trafik belgelerine ilaveten, özellikle uluslararası seyahatlerde kullanılması gerekli poliçeleri düzenlemek maksadıyla kurulmuştur ve 7/24 sigortacılık hizmeti veren az sayıdaki acentelerdendir.
 
Acenteliğimiz Sağlık ve Sağlıkdışı branşlarda poliçe düzenleme yetkisine sahiptir.
 
Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu'nun asırlık uluslararası tecrübesi ile Allianz'ın güçlü sigortacılık birikimini arkasına alan Turing Sigorta Acenteliği Ltd. Şirketi, deneyimli ve güleryüzlü personeliyle hizmetinizdedir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü