Teri̇m Si̇gorta Acentesi̇

  Raşi̇t Rıza Sok.hayati̇ İşhanı No:13 D:303 Kat:3 Meci̇di̇yeköy/Şi̇şli̇/İstanbul Meci̇di̇yeköy Mah. Şi̇şli̇ / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Axa Sigorta Halk Sigorta

Teri̇m Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

 Faaliyete başladğımız 1992 yılından bu yana Trafik Müşavirliği ve Sigortacılık İşini beraber yürütmekteyiz. Halen AXA OYAK SİGORTA VE HÜR SİGORTA Yetkili Acentesi olarak faaliyetlerimiz sürüyor. Yaptığımız işin ehli olduğumuzu bu 15 yıllık süre içinde kanıtladığımıza inanıyorum. 
 
Temsilcisi olduğumuz Sigorta Şirketleri sektörde kendilerini kanıtlamış, ciddi ve vizyonu olan sigorta şirketleri. Bu itibarla bu iki büyük şirketin Yetkili bir Temsilcisi olmaktan onur duyuyorum. Sektördeki ciddi Şirketlerin hedeflediği gibi Teknik Kar ve minimum sorunlu bir portföyü  hedefleyen bir anlayışa sahibiz.
 
Boş ve asılsız vaadlerle değil, içeriği gerçek ve karşılanabilir değerlerle ifade edilmiş ürünler ve hizmetlerle  müşterilerimizin karşısına çıktık. Başkalarının hırsına kapılmadık. Her zaman Gerçek Değerlerimizle, doğru hedeflere yürüdük ve yürümeye devam ediyoruz.
 
Başkalarınca referans gösterilmekten ve de referans olarak kabul görüyor olmaktan her zaman onur duyduk.Her zaman ve her işimizde olduğu gibi iş hayatındaki rekabetinde onurlu ve seviyeli olmasını benimsedik. Asla iş yapıyor olmak adına "Ne iş olursa yaparız" düşüncesiyle hareket etmedik. Bu nedenle de yaptığımız her işin arkasında olduk.İlkeli,dürüst ve kararlı bir şekilde sektörümüzde hizmet üretmeye devam edeceğiz..

AXA SİGORTA VE HALK SİGORTA YETKİLİ ACENTESİYİZ.27 YILDIR SİGORTA ACENTELİĞİ YAPMAKTAYIZ.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü