Parametre Si̇gorta Acentesi̇

  Gülbahar Mah. Şekerci̇ler Sk. No:1 D:6 Meci̇di̇yeköy Gülbahar Mah. Şi̇şli̇ / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Anadolu Sigorta

Parametre Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Aldığımız sorumluluğunun  bilincinde, attığımız her adımda önceliğimiz Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmak olacaktır.

Acenteliğimiz 2002 yılında Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı Sigorta Acenteliği İktisadi İşletmesi olarak kuruldu. Sigortacılık Kanunundaki değişiklikler sonucu 2015 yılında PARAMETRE SİGORTA ACENTELİĞİ LTD.ŞTİ. ünvanı adı altında faaliyetine devam etmeye başladı.

Türkiye’nin en büyük sigorta şirketlerinden biri olan ANADOLU SİGORTA ile acentelik faaliyetini icra ederek o günden bugüne kadar istikrarlı bir şekilde büyüdü. Bugün Anadolu Sigorta’nın DEVLER LİGİ acenteleri arasındadır. Eğitimli, tecrübeli personeli, güçlü sermaye yapısı ile İstanbul’un ticaret merkezi sayılan Mecidiyeköy’de hizmet vermektedir.

Vizyon

Parametre Sigorta Acenteliği’ni  sigortaya ihtiyacı olan herkesin tercih edeceği bir sigorta markası yapmak ve referans gösterilen değerlerimizi her zaman korumaktır.

Misyon

Kurumsal değerlerimiz doğrultusunda müşteri odaklı hizmet anlayışı uygulamak, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmak, doğru risk analizi yapmak ve Türkiye’de sigorta bilincinin artmasını sağlamaktır.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü