Okatan Si̇gorta Acentesi̇

  Büyükdere Cad.kervangeçmez Sok. Kuzuoğlu İşhanı No:2 D:45 Kat:5Şi̇şli̇ Meci̇di̇yeköy Mah. Şi̇şli̇ / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Mapfre Sigorta

Okatan Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Okatan Sigorta olarak Elementer, Sağlık ve Hayat Sigortaları olmak üzere bireylerin ve kurumların can, mal ve sorumluluklarına karşı risk ve sigorta yönetimi olarak 5 yıllık deneyim, bilgi birikimi ile profesyonel uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Bireysel ve Kurumsal alanda ( Gıda, İnşaat, Enerji, Sağlık, Mobilya, Tekstil, Kozmetik vb.) 1000 müşterisine Trafik, Kasko, Yangın, Konut, Nakliyat, Sorumluluk, Ferdi Kaza, İşyeri, Seyahat, Sağlık, Hayat vb. tüm branşlarda sigorta çözümleri üretmektedir. Risk yönetimi, Sigorta Yönetimi ve Hasar Yönetimi olarak bölümlendirilen ilgili departmanlarındaki uzman kadrosuyla her türlü taleplere yanıt vermektedir.

Şirketimiz çalıştığı çok sayıda sigorta şirketleri ( Mapfre Genel Sigorta, Allianz Sigorta, Axa Sigorta, Anadolu Sigorta,Groupama Sigorta, Sompo Japan Sigorta ve Aksigorta) ile müşterilerine fiyat ve teminat kapsamı açısından en uygun sigorta çözümlerini sunmakta ve gerekli rekabet üstünlüğüne de sahip bulunmaktadır. Bu vesileyle siz değerli firma yetkilisinin mesleki ve özel yaşamında karşılaşabileceği muhtemel risklere karşı Okatan Sigorta olarak daima hizmetinizde olduğumuzu, sizinle çalışmaktan memnuniyet duyacağımızı hatırlatır, sağlık ve başarılı günler dileriz.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü