Emi̇nler Si̇gorta Acentesi̇

  Deni̇z Abdal Çeşmesi̇ Sokak Dönmez İş Merkezi̇ No : 10 Kat : 3 Şehremi̇ni̇ Fati̇h / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Ankara Sigorta Demir Hayat Doğa Sigorta Kooperatifi Gri Sigorta Mapfre Sigorta Mellce Sigorta Quick Sigorta Sompo Sigorta Turk Nippon Sigorta

Emi̇nler Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Eminler Sigorta, 2019 yılında Sigortacılık sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuş güçlü bir markadır. Sigortacılık alanında uzun yıllara dayanan tecrübelerini kurumsal bakış açısıyla müşterilerine sunma hedefindeki kurucularından aldığı güçle firmamız Türkiye’nin en güvenilir Sigorta Şirketleri ile iş birliği yapmaktadır. Tüketicilerin sigorta konusundaki ihtiyaçlarını karşılarken memnuniyet ve hızlı çözüme odaklanan bir yaklaşım benimsiyoruz. Böylelikle her ihtiyaca uygun bir yaklaşımla hareket ettiğimizi kanıtlıyoruz.

Eminler Sigorta olarak Kasko, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Özel Sağlık Sigortası, DASK ve Konut Sigortası Zorunlu Trafik Sigortası ve daha pek çok alanda hizmetlerimizle sigorta dendiğinde akla gelen markalar arasında yer almayı hedefliyoruz. Müşterilerimize sunduğumuz kapsamlı hizmetlerle çözüm üretmeyi amaçlarken daima müşteriyi önemseyen bir bakış açısı sergilemeyi de ihmal etmiyoruz.

Nitelikli insan kaynağı, sigortacılık sektöründeki tecrübe ve değişime açık bir marka yaklaşımı sayesinde Eminler Sigorta olarak daima daha iyiyi hedefliyoruz. Sigortanız ‘Emin’ ellerde!

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü