Osmanlı Grup Si̇gorta Acentesi̇

  Kavak Sok.busi̇ness Port İstanbul Plaza No:11 Ofi̇s:48 Bahçeli̇evler / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Axa Emeklilik Axa Sigorta Güneş Sigorta Sompo Sigorta Unico Sigorta

Osmanlı Grup Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Kuruluş tarihi 2001 yılı olan sigorta şirketimiz 126486 kayıt numarası ile T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Uygunluk Belgesi sahibi ve T0864-451H Levha Numarası ile T.O.B.B’ne kayıtlıdır. Osmanlı Grup Sigorta, Axa Sigorta, Güneş Sigorta, Groupama Sigorta, Sompo Japan Sigorta ve Unico Sigorta acenteliğini yürütmektedir. Bireysel müşterilerinin yanısıra, ülkenin önemli Kurumsal şirketlerinin de çözüm ortağı olan Osmanlı Grup, yurtdışındaki çeşitli kurumlara da hizmet üretmektedir.

Ülke genelinde faaliyet gösteren sigorta acenteliklerinden farklı olarak, tüm Kurumsal müşterilerine, profesyonel ekibi ile sektörel bazda Risk Danışmanlığı da yapan Osmanlı Grup Sigorta, sektöre yön verecek çalışmalar yaparak ülkemizde sigorta bilincinin yaygınlaştırılmasını da misyonu olarak görmektedir. Gerek iş ortakları, gerekse Bireysel ve Kurumsal müşterileri ile güçlü ilişkileri bulunan şirketimiz, 2003 yılından beri her yıl bölge ve ülke genelinde çeşitli ödüllerin de sahibidir.

Osmanlı Grup Sigorta nın konusunda deneyimli uzmanları, kurumların fiziksel değerlerini ve sorumluluklarını olası risklere karşı güvence altına almadan önce; risklerin tanımlanması ve analiz edilmesi, potansiyel hasarların değerlendirilmesi ve risklere karşı uygulanacak koruma yöntemlerinin belirlenmesi amacıyla çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışma süresince ayrıca risklerin “iyileştirilmesi” ne yönelik öneri paketi hazırlanması ile birlikte sigorta uygulamalarına başlanmaktadır. Osmanlı Grup Sigorta, kurumlara yönelik hizmet yelpazesi içinde kurumda çalışan kişilerin can, mal varlıklarını ve sorumluluklarını da sigorta teminat kapsamına almak yönünde çalışmalar yapmaktadır.

Hizmetimizin en önemli adımlarından biri olan “Hasar Yönetimi” çalışmalarımız, “Risk ve Sigorta Yönetimi” çalışmalarımızın en başından doğru ve sağlıklı bir şekilde yapılmasıyla başarıya ulaşmaktadır. Risk gerçekleştiğinde şirketimizin hasar departmanı ile irtibata geçen müşterilerimiz, dosya açılması, ekspertiz çalışmalarının takip edilmesi, hasar evraklarının sigorta şirketine yönlendirilmesi, dosya takibi, tazminat ödeme takibi hizmetlerimizden faydalanarak, hasarlarını en kısa süre içerisinde tazmin etmektedirler. Kurumsal sigortacılıkta elde ettiğimiz sayısız tecrübe ile, kurumların sigorta ihtiyaçları için projeler geliştiriyor, yeni ürün gamları oluşturuyoruz.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü