Vi̇p Si̇gorta Acentesi̇

  Merkez Mah. Güngören Cad. 9/A Sok Bo:2/A Bağcılar Mah. Bağcılar / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Ankara Sigorta Demir Hayat Doğa Sigorta Kooperatifi HDI Sigorta Koru Sigorta Ray Sigorta Turk Nippon Sigorta Unico Sigorta

Vi̇p Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Şirketimiz 08. 12.2011 tarihinde  VipSigortam Sigorta Aracılık hizmetleri LTD.ŞTİ. Elementer dalında ( Kasko , Trafik , İş yeri , Konut , Mühendislik , Nakliyat , Sağlık  v.s. sigortası ) branşlarında hizmet vermektedir. Şirket kurucusu Hakan Çakır  Zamanla sektör içindeki yenilikleri kendi süzgecinden geçirerek müşterilerine, hızlı ve her zaman ulaşılabilir olmak prensibiyle, kaliteden ödün vermemek anlayışını benimseyerek ve müşterilerine güven vererek faaliyetlerini devam ettirmiştir.

Firmamız 4 personeli ile günümüzün çalışma şartlarının gereği olarak müşterilerin ihtiyacına her an hazır ve donanım olmanın bilincinde olup hassasiyetini özellikle insan kaynakları ve personel yerleşiminde göstermeyi kendine bir amaç edinmiştir.

Vermiş olduğumuz hizmetlerde müşterilerimizle olan ilişkilerimizde karşılıklı güven esas alınmış olup; iş ilişkilerimizde profesyonel bir kadroyla teknolojiyi en iyi şekilde kullanıp hizmetlerimizi en yüksek derecede sunmayı başarının devamlılığı olarak benimsemişizdir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü