Not Si̇gorta Acentesi̇

  Malazgi̇r Cad.no:25/A Hürri̇yet Mah. Bağcılar / İstanbul (Avr)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Axa Sigorta Güneş Sigorta HDI Sigorta Koru Sigorta Quick Sigorta Ray Sigorta Sompo Sigorta

Not Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Kuruluş tarihi 2022 yılı olan sigorta acentemiz 126486 kayıt numarası ile T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Uygunluk Belgesi sahibi ve T220804-D72J Levha Numarası ile T.O.B.B’ne kayıtlıdır. NOT Sigorta Acenteliğ Ltd.Şti., Sompo Sigorta, Groupama Sigorta, Quick Sigorta ve Hepiyi Sigorta acenteliğini yürütmektedir. Bireysel müşterilerinin yanısıra, Kurumsal şirketlerinin de çözüm ortağı olan NOT Sigorta Acenteliği, çeşitli kurumlara da hizmet üretmektedir.

NOT Sigorta konusunda deneyimli uzmanları, kurumların fiziksel değerlerini ve sorumluluklarını olası risklere karşı güvence altına almadan önce; risklerin tanımlanması ve analiz edilmesi, potansiyel hasarların değerlendirilmesi ve risklere karşı uygulanacak koruma yöntemlerinin belirlenmesi amacıyla çalışmalar yapmaktadır. Bu çalışma süresince ayrıca risklerin “iyileştirilmesi” ne yönelik öneri paketi hazırlanması ile birlikte sigorta uygulamalarına başlanmaktadır. NOT Sigorta, kurumlara yönelik hizmet yelpazesi içinde kurumda çalışan kişilerin can, mal varlıklarını ve sorumluluklarını da sigorta teminat kapsamına almak yönünde çalışmalar yapmaktadır.

Hizmetimizin en önemli adımlarından biri olan “Hasar Yönetimi” çalışmalarımız, “Risk ve Sigorta Yönetimi” çalışmalarımızın en başından doğru ve sağlıklı bir şekilde yapılmasıyla başarıya ulaşmaktadır. Risk gerçekleştiğinde şirketimizin hasar departmanı ile irtibata geçen müşterilerimiz, dosya açılması, ekspertiz çalışmalarının takip edilmesi, hasar evraklarının sigorta şirketine yönlendirilmesi, dosya takibi, tazminat ödeme takibi hizmetlerimizden faydalanarak, hasarlarını en kısa süre içerisinde tazmin etmektedirler. Kurumsal sigortacılıkta elde ettiğimiz sayısız tecrübe ile, kurumların sigorta ihtiyaçları için projeler geliştiriyor, yeni ürün gamları oluşturuyoruz.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü