Acar Si̇gorta Acentesi̇

  Mi̇thatpaşa Cad. No:18 D:12 İsti̇klal Mah. Ümrani̇ye / İstanbul (Asya)
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Ankara Sigorta Axa Sigorta Güneş Sigorta Generali Sigorta Halk Sigorta Mapfre Sigorta Sompo Sigorta

Acar Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Acar  Sigorta 20 yılı aşkın süredir,  ülkemizde faaliyet gösteren güçlü sigorta şirketlerinin acenteliğini yapmaktadır. Şirketimiz sigortacılık alanında ürün ve hizmet kalitesinin sürekliliği için gerekli olan uzmanlık, deneyim, dürüstlük, şeffaflık ve mevzuat bilgisine sahiptir.

Şirketimiz uzman ve deneyimli kadrosu ile müşterilerini sigortacılık hakkında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek, müşterinin ihtiyacını doğru ve tam belirlemek ve talebini karşılayacak ürünü sunmak konusunda yönlendirici bir rol üstlenerek müşteri odaklı bir anlayış benimsemektedir.

Müşterilerimizin memnuniyeti açısından hizmet kalitesinin sürekliliği, sigortalının isteğine hızlı ve eksiksiz cevap vererek  “Sigortacı Hasarda Belli Olur” sloganıyla farklılığımızı ortaya koymaktayız.

Her bir Acar Sigorta çalışanı şirketimiz faaliyet alanı içine giren  konularda etkinliğin ve verimliliğin artırılması amacıyla öneri geliştirme sorumluluğuna ve bilincine sahiptir. Çalışma arkadaşlarımız,  müşterilerimizden gelen görüş ve eleştirilerin önemini ve değerini bilerek, müşterimizin memnuniyetini sağlama ve sürekli kılma yönünde gayret gösterme anlayışını hedef almıştır.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü