Bulvar Si̇gorta

  Bulvar Kemal İşhanı Kat 1 No 4 Merkez Mah. Görele / Gi̇resun
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Sigorta Anadolu Sigorta Güneş Sigorta Halk Sigorta HDI Sigorta Neova Sigorta Quick Sigorta Sompo Sigorta Turk Nippon Sigorta

Bulvar Si̇gorta Hakkında

Sigorta sektöründe daima iyi hizmet ve güleryüz ilkesiyle kurmuş olduğumuz BULVAR SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ 22 yıllık tecrübe ve birikimlerini size sunmanın haklı mutluluğunu yaşamaktadır.

1990 yılında girmiş olduğumuz sigortacılık mesleğine yıllardır prensiplerimizden ödün vermeden yapılan çalışmalarımızdan sürekli müşteri kollama ve memnuniyeti ilkesiyle her zaman en iyi hizmeti sunabilme arzusuyla birikimlerimizi acenteliğimizde sizlere sunmaktayız.

 
MİSYONUMUZ

İstikrar,Güven ve hizmet kalitemiz ile sigortacılık ilkelerine ve firmamız değerlerine bağlı olarak sürekli değer katarak farklılıklar yaratarak deneyimimizi sektörde örnek güvenilir ve saygın acentelik yapmaktır.
 
VAZGEÇİLMEZ DEĞERLERİMİZ
Koşulsuz Müşteri Mutluluğu

Üstün Hizmet Kalitesi
İyi Niyet ve Güven
Yasalar ve Çevreye Saygı
 
AMACIMIZ

Risk hayatın bir parçasıdır ve yaşadığımız her an bir risk demektir.Bizde bunu bildiğimiz için riski üzerimize nasıl  alacağımızı iyi biliyoruz.

Amacımız müşterilerimizin üstündeki bu ağır sorumluluğu  satın alarak ,hayattaki sorumlulukları azaltarak  veya  en aza indirerek yaşamlarını kolaylaştırmaktır.Riski paylaşmaktır.

 
Bulvar Sigorta Aracılık Hizmetleri
Bizim için değerlisiniz çünkü;
"İHTİYAÇ ANINDA SATIN ALAMAYACAĞINIZ TEK ŞEY SİGORTADIR"

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü