Beceren Si̇gorta Acentesi̇

  İsmetpaşa Mahallesi̇ Sakızlı Çeşme Sokak No:39 İsmetpaşa Mah Çanakkale / Çanakkale
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Generali Sigorta Groupama Emeklilik

Beceren Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

1992 yılında sektöre ferdi işletme olarak adım atan firmamız 2005 yılında şirketleşerek BECEREN SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ adını alarak faaliyetlerini İsmetpaşa mahallesi sakızlı çeşme sokak no:39 Çanakkale adresinde devam ettirmektedir.
 
Şirketimiz Çanakkale Ticaret siciline 4695 sicil numarası ile kayıtlı olup, Çanakkale Vergi dairesinin 160 053 02 44 sicil numaralı mükellefidir. Şirketin ortakları AKİF BECEREN ve ÇAĞLAR BECEREN 'dir. Şirket yetkilisi şirketin aynı zamanda müdürü olan 2005 Yılında Ankarad a ekonomi eğitimini almış olan aynı zamanda MALİ MÜŞAVİR Çağlar BECEREN dir. Şirketimiz tüm yurt genelindeki Şirket ve şahıs ayrımı yapmadan tüm kesime hitap etmekte ve aynı zamanda sigortacılık konusunda bilgi ve birikimi ile sigortacılık bilincinide yükseltmektedir.
 
Amacımız; Sigortalılarımız ve Çalışanlarımızın memnuniyetini sağlamış, Tercih edilen, çevresine duyarlı ve referans olarak gösterilen bir şirket olmaktır. Güven, Açıklık, Katılımcılık, Görüş ve önerilere daima açık olabilmek ana hedeflerimizdir.
 
Yeniliklere ve eğitime açık, titizliği ön planda tutan, kendini yenileyen yapısı ile firmamız "sigortalanarak yaşamınıza değer katın" sloganını benimsemiş ve sigortayı bir yaşam tarzı haline getirme isteğimiz ise bizim vizyonumuzu oluşturmuştur.
 
Daima iyi ürün sunabilmek ve en yüksek teminatlı ürünleri müşterilerimizle buluşturabilmemiz bizim en büyük hedefimizdir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü