Müfi̇t Balkan Si̇gorta Acentesi̇

  Namık Kemal Cad. No: 45/A Cami̇kebi̇r Mah. Germenci̇k / Aydın
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Axa Sigorta Sompo Sigorta

Müfi̇t Balkan Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

VİZYONUMUZ

Sigortacılık faaliyetleri çerçevesinde, yüksek standartlarımız ve marka değerimizden ödün vermeden, müşteri odaklı, alanında öncü, yenilikçi, güvenilir, saygın ve vizyoner bir sigorta acentesi olmak.

MİSYONUMUZ

İş ortaklarımız, paydaşlarımız, sermaye sahiplerimiz, çalışanlarımız ve tüm müşterilerimiz ile uzun soluklu birliktelikler kurmak için en iyi teklifleri sunarak, kalite ve güven prensiplerimiz doğrultusunda mükemmeliyetçilikle taçlandırılmış hizmeti vermek için yola çıktık ve bu doğrultuda emin adımlarla ilerliyoruz. Kaliteli hizmet, güvenilir ve kurumsal bir yapı, yüksek marka değeri, mutlak müşteri memnuniyeti ve en iyi olanakları sunmak nihai amaçlarımız içerisindedir.

DEĞERLERİMİZ

Mutlak Müşteri Memnuniyeti: Müşteri, iş ortağı, paydaş ve sermaye sahiplerimize sektörel olarak sunulabilecek en iyi hizmetleri sunuyoruz.

Çözüm Odaklı Hizmet: Uzman kadromuz ile tüm müşterilerimizin her türlü talep ve beklentilerini bilgi birikimi ve tecrübemiz ışığında karşılıyoruz.

İnsana ve Çevreye Saygı: Öncü bir sigorta acentesi olarak gerek müşterilerimiz gerek çalışanlarımız gerekse üçüncü kişilere yönelik mutlak saygı çerçevesinde hizmet ve faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

Öncü ve Yenilikçi Yaklaşımlar: Sektördeki rakiplerimizi ve piyasa koşullarını yakından takip ediyor, tüm müşterililerimize en uygun ve mutlak fayda sağlayacak en iyi tekliflerle geliyoruz. Takip eden değil takip edilen bir marka olma yolunda hızla ilerliyoruz.

Güvenilirlik ve Şeffaflık: Tüm hizmet ve faaliyetlerimizi güvenilirlik çatısı altında şeffaf duvarlar ardında gerçekleştiriyor, müşteri, iş ortağı, paydaş ve sermayedarlarımızın geleceğe emin adımlarla yürümesini sağlıyor, kafalarındaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırarak uzun vadeli yol arkadaşlığı kurmayı amaçlıyoruz.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü