Zeki̇ Si̇gorta Acentesi̇

  Güçlükaya Mahallesi̇ Zi̇leli̇ler Caddesi̇ No:16 (Keçi̇ören Beledi̇ye Arkası)06300 Keçi̇ören/Ankara, Türki̇ye Tepebaşı 3 Keçi̇ören / Ankara
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Sigorta Mapfre Sigorta Sompo Sigorta

Zeki̇ Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

Ankara'nın değişik bölgelerinde güvenilir yapılar inşa eden Nedimoğulları İnşaat Taah. Tic. Ltd Şti'nin çatısı altında 2007 yılında kurulan Zeki Sigorta Aracılık Hizmetleri, sigorta sektöründe hizmet vermeye başlamıştır.

Devamlı büyüme odaklı çalışan şirketimiz yıllara göre Aksigorta, Allianz Sigorta, Mapfre Genel Sigorta , Sompo Japan Sigorta dan acentelikler alarak elementer branşlarda alternatif çözümler sunan kurumsal ve bireysel müşterilerine profesyonel hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdürerek üstün ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Çalıştığımız sigorta şirketleri ile sağlam ilişkiler içerisinde olan şirketimiz kaliteli, hızlı ve uygun fiyatlı hizmet anlayışı ile müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen en uygun alternatifleri sunarak farklı olmayı ilke haline getirmektedir.Hedefimiz öncelikle yarattığımız müşteri sadakatini arttırarak devam ettirmek, iş ortaklarımızın desteği ile tüm branşlarda portföy yapımızı daha da büyütmektir.

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü