Akare Si̇gorta Acentesi̇

  Çınarlı Mah. İnönü Cad Kuruköprü Günep İşmerkezi̇ No:42 Kat:5 D:511 Çınarlı Mah. Seyhan / Adana
  PAYLAŞ

Yetkilisi Olduğu Sigorta Şirketleri

Aksigorta Allianz Sigorta Mapfre Sigorta Quick Sigorta Sompo Sigorta

Akare Si̇gorta Acentesi̇ Hakkında

AKARE Sigorta Hakkında

Biz AKARE Sigorta’yız...
Müşteri memnuniyeti ve teknoloji odaklı yeni nesil sigortacılığın yeni tanımını yapmak, toplumun yaşam kalitesini artıran sosyal bir marka olmak vizyonuyla çalışırız.

2010’dan bu yana müşteri odaklı ve yenilikçi vizyonunu sürdürülebilir adımlarla ileriye taşıyan AKARE Sigorta, bireysel ve kurumsal müşterilerine, acentesi olduğu sigorta şirketi ve şirket çözüm ortağı Broker şirketleri ile hizmet vermektedir.

AKARE Sigorta, AK, MAPFRE, ALLİANZ, QUİCK, SOMPO, MAGDEBURGER sigorta ortaklığının ardından marka bilinirliğini ve değerini her geçen gün daha da artırmakta; sektörün ve ülke ekonomisinin gelişimine katkıda bulunmayı ve büyümesini devam ettirerek pazar payını artırmayı hedeflemektedir.
Gelişen teknolojiyi ve dijitalleşmenin gücünü de sürdürülebilir büyüme hedeflerine entegre eden AKARE Sigorta, sektördeki liderlik koltuğuna sağlam adımlarla ilerlemeye devam etmektedir
Kalite Politikamız

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, vizyon, misyon ve değerlerimiz doğrultusunda, faaliyet göstermiş olduğumuz sigortacılık alanında yayınlanmış ulusal ve uluslararası yasa, yönetmelik ve standartlara uyum sağlayacak şekilde, müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve çalışanlarımız ile birlikte, sektörde güçlü, saygın ve güvenilir bir şirket olarak kaliteli hizmet sunmayı ve sürekli iyileştirmeyi taahhüt etmekteyiz.

Vizyonumuz, Misyonumuz ve Değerlerimiz

Vizyon & Misyon

Biz AKARE Sigorta’yız...
Müşteri memnuniyeti ve teknoloji odaklı yeni nesil sigortacılığın yeni tanımını yapmak, toplumun yaşam kalitesini artıran sosyal bir marka olmak vizyonuyla çalışırız.
Toplumumuz için buradayız. Müşterilerimizin sağlıklarını, yıllar boyunca oluşturdukları varlıklarını korumak, hayatlarının tüm evrelerinde kendilerinin ve ailelerinin yanında olmak için varız.

Hayatın devamlılığı ve kolaylaştırılması için benzersiz sigorta deneyimi sunarak değer yaratmak için varız

Bu yolda değerlerimizle ilerleriz; Müşterimiz Önceliğimiz, Güvenilir ve Adiliz, Gerçek Bir Takımız, Öncüyüz. AKARE Sigorta Türkiye olarak her adımımızda bu anlayışa bağlıyız, bağlı kalacağız...


Değerler

 Saygılıyız: Saygıyı esas alan, güvenilir bir şirketiz.,
 Çözüm Odaklıyız: Müşterilerimizi mutlu edecek uygun çözümler sunmak üzere daima hazırız.
 Başarı Odaklıyız: Yaptığımız her işte en iyiye ulaşmak için kendimizi sürekli geliştiririz
 İnsan Odaklıyız: İnsanların ihtiyaçlarını anlar, onlara doğru ürünleri yalın hizmet anlayışı ve güncel teknolojiyle sunarız



Müşteri İlişkileri Politikamız

AKARE Sigorta ailesi olarak şunu çok iyi biliyoruz ki, sektördeki sağlam ve saygın imajımızın temelinde her zaman siz müşterilerimize sunduğumuz güler yüzlü ve güvenilir hizmet anlayışımız vardır. Bu ilkeler ışığında sizlere vermiş olduğumuz hizmeti bir seviye daha atlatarak sizin sorunlarınıza çözüm olabilecek ve isteklerinizi karşılayacak yepyeni bir anlayış olan Müşteri Deneyimi Anayasamızı oluşturduk.
 AKARE Sigorta, müşterilerine arkadaşlarına anlatacakları kadar kişiselleşmiş olumlu ve sıcak deneyimler yaşatır.
 AKARE Sigorta organizasyonun her seviyesinde kendisini müşterinin yerine koyan bir yaklaşım benimser.
 AKARE Sigorta birlikte çalıştığı çözüm ortaklarının sigortalılara yaşattıkları deneyimlerin de sahibidir.
 AKARE Sigorta müşterileri ile basit ve anlaşılır bir dille konuşur.
 AKARE Sigorta müşterilerinin karşılaşabilecekleri riskleri fark etmesini ve bunları etkin bir şekilde yönetebilmesini sağlar.
 Müşterilerimiz AKARE Sigorta\\\'nın yetkin uzmanlarına hızlı ve kolay bir şekilde erişebilirler.
 AKARE Sigorta sigortalıların hayatlarını hasar öncesindeki gibi sürdürmeleri için elinden geleni yapar.




 

ÜYE SİGORTA ACENTELERİ

SEKTÖREL HABERLER

   Tümü